dresytovarna

ساخت وبلاگ

Po několika kolech jednání se Manchester City a Lipsko dohodly na přestupu obránce Joska Gvardiola. Podle zpráv částka transakce přesahuje 100 milionů eur, což vytvoří rekord v nejdražší přestupové částce fotbalového obránce. A samotnému Gvardiolovi se také líbila zpráva, že se chystá nastoupit do Manchesteru City. Zdá se, že mladý chorvatský obránce bude brzy moci oblékat Dres Manchester City.
O síle a potenciálu Gvardiolu nelze pochybovat. Přestože je Gvardiolovi pouhých 21 let, ukázal na hřišti vyspělost a sílu přesahující jeho věk a přitáhl pozoost mnoha velikánů. Během dvou let, kdy hrál za Lipsko, ukázal Gvardiol skvělé obranné schopnosti a nečekané útočné hrozby. Za tým hrál 87krát, přispěl 5 góly a 3 asistencemi a pomohl Lipsku vyhrát dva mistrovské tituly v Německém poháru. Na mistrovství světa v Kataru v loňském roce pomohl Gvardiolův vynikající výkon Chorvatsku proniknout do semifinále a získat třetí místo, což v lidech zanechalo hluboký dojem. Manchester City se proto už před měsícem dohodl s Gvardiolem na osobní dohodě, Lipsko přitom vždy trvalo na přestupové částce až 100 milionů eur.
Nyní je tento významný přestupový kontrakt těsně před dokončením a Gvardiol oblékne Fotbalový Dres Blue Moon a přispěje k obranné síle Manchesteru City. Po připojení Gvardiola bude mít Manchester City super luxusní defenzivní sestavu. Gvardiol také zahájí novou cestu a posune se směrem k vyšším poctám. Fanoušci jsou také plni očekávání jeho příchodu a věří, že v Premier League může zářit i nadále.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Dres Manchester City,Fotbalový Dres, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 55 تاريخ : پنجشنبه 29 تير 1402 ساعت: 23:44

Toto léto je Saúdská liga nejpoutavější existencí ve světovém fotbale. Po podpisu Ronalda, Benzemy, Kantera, Milinkoviče, Firmina a dalších fotbalových superhvězd, kteří se stanou Dalším hráčem, který oblékne Fotbalový Dres Saúdské ligy, bylo toto léto žhavým tématem světového fotbalu. Podle posledních zpráv je dvaatřicetiletý křídelník Manchesteru City Mahrez blízko přestupu do saúdskoarabského týmu Jeddah National s přestupovou částkou 30 milionů liber. Manchester City je připraven nabídku přijmout.
Poté, co Mahrez v roce 2018 opustil Leicester City s přestupovou částkou 67,8 milionů eur a oblékl Dres Manchester City, byl vždy velmi důležitým ofenzivním hráčem na předním hřišti Manchesteru City a velmi dobře si vedl v lize i v Lize mistrů. I když je pro Mahreze těžké stát se nejoslnivější přítomností v hvězdami nabitém Manchesteru City, jeho tvrdá práce si získala uznání a důvěru fanoušků i Guardioly. Za 5 let odehrál Mahrez za Manchester City 236 zápasů, přidal 78 gólů a 59 asistencí, vyhrál 4 tituly v Premier League, 2 tituly v FA Cupu, 3 v Ligovém poháru a v Lize mistrů. Tyto údaje a vyznamenání jsou neoddělitelné od Mahrezova úsilí. Proto se loni v létě Manchester City rozhodl prodloužit smlouvu s Mahrezem do roku 2025.
Přestože již není možné obsadit hlavní sestavu, při Mahrezově síle a stavu může plně naplnit smlouvu s Manchesterem City. Ale vznik saúdské ligy změní Mahrezovu dráhu kariéry. S nabídkou 30 milionů liber a ročním platem 25 milionů je to velmi dobrý obchod jak pro klub, tak pro samotného hráče. Nicméně pro Manchester City, poté, co tým ztratil několik hlavních hráčů, se bude snažit udržet Silvu a zároveň pro tým udělat nové kontrakty, aby byla zajištěna integrita týmové sestavy.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalový Dres,Dres Manchester City, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 79 تاريخ : سه شنبه 27 تير 1402 ساعت: 23:22

Velké oficiální oznámení je konečně tady! Fotbalový klub Arsenal oficiálně oznámil, že oficiálně podepsal anglického záložníka West Ham United Declana Riceho. Obě strany podepsaly smlouvu do roku 2028. V nové sezóně bude Rice oblékat Fotbalový Dres s číslem 41, aby mohl hrát za Arsenal.
24letý Rice je jedním z nejlepších záložníků současnosti ve fotbale. Přestože je stále velmi mladý, má již bohaté zkušenosti z Premier League. V minulé sezóně 24letý Rice úspěšně dovedl tým k vítězství v Lize mistrů UEFA jako kapitán West Ham United. Jeho vynikající obranné povědomí a schopnost zachycení jsou působivé. Na loňském mistrovství světa v Kataru Riceová, která reprezentovala Three Lions, přispěla také velmi dobrým výkonem a byla anglickou hráčkou s nejvíce přihrávkami na zápas. Věřím, že po oblékání Fotbalové Dresy Arsenal se Riceova obliba ve světovém fotbale ještě zvýší.
Podle předchozích zpráv činila Riceova přestupová částka až 105 milionů liber, čímž překonala 7200 liber Nicolase Pepeho a stala se nejdražší posilou v historii Arsenalu. V minulé sezóně Arsenal litoval, že vynechal ligový šampionát, takže je nutné letos v létě tým posílit. Tým už podepsal Havertse a Timbera a Rice se letos v létě stal třetím podpisem týmu s celkovou přestupovou částkou 230 milionů eur. Je to klub, který letos v létě utratil nejvíce přestupních částek ve světovém fotbale. V současné době celková hodnota týmu Arsenal dosáhla úžasných 1,21 miliardy eur, čímž překonala 1,19 miliardy eur Manchesteru City a stala se jedničkou světového fotbalu. V nové sezoně zaútočí na prvenství pod vedením Artety Arsenal, jehož celková síla posílila.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalový Dres,Fotbalové Dresy Arsenal, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 84 تاريخ : يکشنبه 25 تير 1402 ساعت: 23:18

Podle oficiálních zpráv z Liverpoolu bude týmový útočník Nunez v nové sezóně oblékat Fotbalový Dres s číslem 9, který opustil Firmino. Tato zpráva vzbudila pozoost a očekávání fanoušků. Nunes bude v nové sezóně sloužit jako jádro ofenzivy týmu a předvede nám nádheý výkon.
Nunes je útočník z Uruguaye. V roce 2022 bude Nunes oblékat Levně Fotbalové Dresy číslo 27 po příchodu do Liverpoolu z Benficy. V sezóně 2022-23 odehrál 42 zápasů v různých soutěžích a vstřelil 15 gólů. Jeho vynikající rychlost, flexibilní technika a nebojácný duch si podmanil srdce fanoušků. Od roku 2017 patřil Liverpoolský dres s číslem 9 vždy brazilskému útočníkovi Firminovi, ale Firmino se rozhodl tým volně opustit poté, co mu letos v létě vypršela smlouva s Liverpoolem, a dres Liverpoolu s číslem 9 také potřebuje uvést nového majitele.
Fotbalové Dresy Liverpool č. 9 má v historii týmu zvláštní význam. Bylo mnoho skvělých hráčů, kteří opustili legendy pro tento dres. Nunes se nyní stane novou generací legendáí početní hvězdy Liverpoolu a také převezme více odpovědnosti a očekávání. Tým dal Nunesovi dres č. 9, což ukazuje důvěru a podporu týmu. V každém případě doufám, že Nunes dokáže v nové sezóně předvést lepší výkon a přinese Liverpoolu více vítězství a poct.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalový Dres,Levně Fotbalové Dresy,Fotbalové Dresy Liverpool, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 81 تاريخ : جمعه 23 تير 1402 ساعت: 0:08

Další rozpočet Manchester United na přestupové částky musí být dosažen prodejem hráčů a v současné sestavě Manchesteru United je Maguire cíl, který tým může prodat. Manchester United stanovil pro Maguire cenu 50 milionů liber. Na základě Maguireových výkonů v minulé sezóně se však očekává, že přestupový kontrakt ve výši 50 milionů liber bude obtížně dosažitelný.
V roce 2019 si Maguire oblékl Manchester United Dresy Komplet a podepsal dlouhodobou smlouvu na 7 let. Do Manchesteru United tehdy přišel z Leicesteru City s přestupovou částkou 80 milionů liber, čímž překonal rekord v nejvyšším přestupu obránce. V roce 2020 Maguire převzal funkci kapitána Manchesteru United a sloužil jako startér v prvních dvou sezónách. A získal si lásku fanoušků svými vynikajícími obrannými schopnostmi a vynikajícími hlavičkovými schopnostmi. Výkony Maguire v posledních sezónách však nebyly ideální. V minulé sezóně odehrál 27 zápasů a nastoupil pouze v 8 zápasech. Dostal celkem 7 žlutých karet a nepřispěl žádným gólem ani asistencí. Také kvůli pokračujícímu pomalému výkonu Maguire úplně ztratil důvěru Ten Hag.
S Maguireho výkonem v minulé sezóně mu Ten Hag nemohl dát příliš mnoho příležitostí a pro Maguire bylo těžké prodat za vysokou cenu. Má se za to, že Maguire zahajuje speciální výcvik v Portugalsku. Snaží se vybojovat si místo v Manchesteru United. Nechce přijít o svůj milovaný Fotbalový Dres Red Devils.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Manchester United Dresy Komplet,Fotbalový Dres, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 79 تاريخ : چهارشنبه 21 تير 1402 ساعت: 0:00

Rice a Caicedo jsou nejsledovanější defenzivní záložníci letošního léta. Rice úspěšně oblékl dres Arsenalu. Chelsea, která má nejužší spojení s Caicedem, učinila dvě kola nabídek ve výši 70 milionů liber a 80 milionů liber, ale stále není schopna splnit nabídku Brightonu ve výši 100 milionů. V posledních dnech Chelsea a Brighton urychlí proces vyjednávání.
21letý Keisedo je ekvádorský reprezentant. V minulé sezóně odehrál Caicedo v Fotbalový Dres Brightonu za tým 37 zápasů Premier League a řadí se mezi nejlepší v Premier League z hlediska přihrávek, úspěšnosti a počtu klíčových přihrávek. Pokud jde o sílu, Caicedo a Rice jsou přibližně stejně silné. Oba jsou špičkovými záložníky v Premier League a oba hrají velmi dobře v defenzivě. Brighton se proto domnívá, že přestupní cena Caiceda by se měla rovnat ceně Rice. Chelsea ale prohlásila, že na přestupových částkách nezaplatí více než 90 milionů liber.
Přestože jsou současná jednání mezi Chelsea a Brightonem ve slepé uličce, stále existuje vysoká šance, že Caicedo bude moci v nové sezóně oblékat Chelsea Dresy Komplet a sám hráč má myšlenku opustit tým. Podle zpráv z anglických médií se Caicedo dohodl s Chelsea na osobních podmínkách. Obě strany stále vyjednávají a očekává se, že se obě strany dohodnou na přestupové částce 90 milionů liber. Doufám, že tato transakce může být uzavřena hladce, a těším se, že Caicedo přinese Chelsea nové naděje a příležitosti.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalový Dres,Chelsea Dresy Komplet, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 79 تاريخ : دوشنبه 19 تير 1402 ساعت: 0:39

Benfica oficiálně oznámila, že se Di Maria vrátil do týmu po 13 letech a obě strany podepsaly smlouvu do roku 2024. V nové sezóně bude Di Maria oblékat Fotbalový Dres číslo 11, aby mohl hrát za Benficu.
Benfica je prvním klubem Di Maria v Evropě. Od roku 2007 do roku 2010 oblékal Di Maria Fotbalové Dresy Benfica Lisabon číslo 20 a za tým hrál 121krát, přičemž přispěl 15 góly a 28 asistencemi. V létě 2010 přestoupil Di Maria do Realu Madrid za vysokou cenu 33 milionů eur, čímž vytvořil rekord nejvyšší přestupové částky v portugalské superlize v té době. Loni v létě Du Maria opustil Paris Saint-Germain, který hrál 7 let. Benfica v té době chtěla Di Maria, ale ten stejně šel do Juventusu. V sezóně 2022-23 odehrál Di Maria v Juventus Dresy Komplet 40 zápasů, v nichž přidal 8 gólů a 7 asistencí, a také pomohl argentinskému národnímu týmu vyhrát mistrovství světa v polovině sezóny.
Návrat Di Maria vzbudil nadšená očekávání mnoha fanoušků portugalské Super League. Návrat Di Maria nejen posiluje sílu Benfiky, ale také dělá z Benfiky silný tým, který v nové sezóně přitahuje velkou pozoost. Těším se na vynikající výkon Di Maria v nové sezóně a na získání dalších ocenění pro tým.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalový Dres,Fotbalové Dresy Benfica Lisabon,Juventus Dresy Komplet, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 93 تاريخ : پنجشنبه 15 تير 1402 ساعت: 23:46

Pro milánské fanoušky se známé Miláno stalo letos v létě zvláštním. Po Maldiniho rozloučení a Berlusconiho smrti prodal klub i Tonaliho, který se těšil, že se stane vlajkou nové generace Milána. Podle oficiálního oznámení týmu Premier League Newcastle United tým podepsal italský záložník Tonali a obě strany podepsaly smlouvu do roku 2028.
Sám Tonali je nejvěějším milánským fanouškem. Tonali, který odmala oblékal Dres AC Milán, byl svědkem růstu mnoha hvězd v Rossoneri. Jeho dětským snem bylo připojit se k Milánu a stát se milánskou legendou. Tonali doufá, že bude moci pokračovat ve hře za svůj oblíbený tým, dokud neodejde do důchodu a nestane se milánským praporem, který se zapsal do fotbalové historie jako Maldini. Škoda, že jak Tonaliho sen, tak sny fanoušků o budoucnosti týmu nemilosrdně rozbily americkými Redbirds. Lidé se tak cítí naštvaní a bezmocní zároveň. To může být odrazem nevyhnutelného kultuího střetu mezi evropským fotbalem a americkým sportem.
Tonali, který se loučil s Milánem, oblékne v nové sezóně Fotbalové Dresy Newcastle United. Po čtvrtém místě v Premier League v minulé sezóně se Newcastle v nové sezóně kvalifikoval do Ligy mistrů a přidání Tonaliho posílí střední zálohu týmu. Věřím, že 23letý Tonali má stále velký potenciál, který čeká na využití, a těším se na jeho růst a postup s Newcastlem v Premier League. Doufám, že se Tonali může v budoucnu stát legendáím hráčem celé historie fotbalu.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Dres AC Milán,Fotbalové Dresy Newcastle United, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 111 تاريخ : چهارشنبه 14 تير 1402 ساعت: 2:08

Podle Romanova potvrzení se 33letý legendáí kapitán Chelsea Azpilicueta dohodl s Chelsea. Získá tým předčasné ukončení smlouvy a opustí Fotbalový Dres, který s ním byl 11 let. V současné době se Azpilicueta dohodl i s Atléticem Madrid. Jako volný hráč se připojí k Atléticu Madrid a podepíše smlouvu na dva roky.
Azpilicueta hraje za Chelsea 11 let a v současnosti je nejdéle sloužícím hráčem týmu. V těchto 11 letech pomohl Azpilicueta týmu vyhrát Ligu mistrů, Premier League, FA Cup, Ligový pohár a Evropskou ligu. Je legendáím hráčem Chelsea. Azpilicueta jako 33letý veterán nemohl získat dostatek heího času, což je také důležitý důvod, proč chce předčasně ukončit smlouvu. Za předčasné ukončení Azpilicuety si lidé myslí, že jde o respekt Chelsea k legendáímu kapitánovi a uznání jeho kariéry.
Jako španělský hráč je velmi šťastná věc, že si na konci kariéry může znovu obléknout Fotbalové Dresy Atlético Madrid a kandidovat v La Lize. Pro Atletico Madrid určitě týmu pomůže síla a zkušenosti Azpilicuety. Doufám, že Azpilicueta může v novém týmu a v nové sezóně i nadále předvádět nádheé výkony.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalový Dres,Fotbalové Dresy Atlético Madrid, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 79 تاريخ : دوشنبه 12 تير 1402 ساعت: 0:21

Poté, co West Ham akceptoval přestupovou částku Arsenalu ve výši 105 milionů liber za Rice, Manchester City se nyní vzdal soutěže o Rice a obrátil svůj cíl na talentovaného španělského záložníka Vegu. Nevím, jestli 21letý talentovaný záložník dokáže letos v létě úspěšně obléknout Dres Manchester City.
Vega, který hraje za Celtu Vigo, je v letním přestupovém období považován za jednoho z nejlepších záložníků. V minulé sezóně se Vega, kterému bylo pouhých 21 let, oficiálně stal hlavním hráčem týmu, odehrál za tým 40 zápasů, přispěl 11 góly a 4 asistencemi. Jeho vynikající výkon z něj udělal velmi očekávaného talentovaného záložníka v La Lize. Aktuálně smlouva mezi Vegou a Celtou vyprší v roce 2026. Vzhledem k tomu, že klauzule Vega o náhradě škody činí pouhých 40 milionů eur, vzbudila zájem mnoha bohatých týmů. Při současné atraktivitě Manchesteru City v evropském fotbale a osobním kouzlu trenéra Guardioly jsou však šance na úspěšné podpisy Manchesteru City stále velmi vysoké.
Likvidovaná škoda ve výši 40 milionů eur na giganty žádný tlak netlačí. Záleží na tom, jaké volby si hráči zvolí. Pro vynikající hráče je konkurence vždy tvrdá. Doufám, že Manchester City dokáže tento přestup aktivně propagovat a nechá Vegu co nejdříve obléknout nový Fotbalový Dres.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Dres Manchester City,Fotbalový Dres, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 68 تاريخ : جمعه 9 تير 1402 ساعت: 11:54

Barcelona oficiálně oznámila, že kapitán Manchester City Gundogan nastoupil zdarma a obě strany podepsaly smlouvu 2+1. Smlouva je platná do 30. června 2025 a smlouva má klauzuli o náhradě škody ve výši 400 milionů eur. V příštích dvou letech bude Gundogan v La Lize oblékat červenomodré Fotbalový Dres.
Gundogan byl prvním hráčem, který Pep Guardiola podepsal jako manažer City v roce 2016. Fotbalové Dresy Manchester City nosil 7 let, Gundogan hrál za tým 304krát, přispěl 60 góly a 40 asistencemi a vyhrál 14 mistrovských trofejí. V sezóně 2022-23 hrál Gundogan 51krát, přispěl 11 góly a 7 asistencemi a byl absolutním přispěvatelem k vítězství Manchesteru City v Triple Crown.
Gundogan, kterému vypršela smlouva, stojí letos v létě před mnoha možnostmi. Guardiola doufá, že kapitán může v týmu i nadále zůstat. Manchester City nabídl prodloužení smlouvy 1+1. Arsenal také pozval Gundogana. Šílené podpisy Saúdské ligy také nabízely obrovskou smlouvu, ale Gundogan nakonec jako volný hráč zvolil Barcelonu, která nemá moc platových prostor. Představitelé Manchesteru City také vyjádřili svou vděčnost Gundoganovi a přejí mu do budoucna vše nejlepší.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalový Dres,Fotbalové Dresy Manchester City, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 70 تاريخ : چهارشنبه 7 تير 1402 ساعت: 0:09

Podle posledních zpráv z anglických médií se Manchester City zapojil do bitvy o záložníka West Hamu Rice a je si jistý, že se s West Hamem dohodne.
West Ham United před koncem sezóny potvrdil fakt, že Rice nebude v příští sezóně oblékat Fotbalové Dresy West Ham United. I na to je West Ham připravený, ale musí splnit jejich požadavky, co se týče přestupových částek. Předtím Arsenal projevil silný zájem o Rice a třikrát nabídl West Ham United. Poslední nabídka byla 90 milionů liber, ale West Ham United ji odmítl.
Soudě podle aktuálních zpráv cena West Ham United dosáhla 120 milionů liber. A rozpočet Manchester City na přestupové částky je zjevně výhodnější než Arsenal. Pokud bude nakonec dosaženo dohody s touto poplatkem za přestup, Rice překoná Grealish a stane se anglickým hráčem s nejvyšší poplatkem za přestup v Premier League. Účast Manchesteru City v soutěži evidentně zrychlila tempo Riceova přestupu. Oblékne nakonec Rice Fotbalový Dres Arsenalu nebo Manchester City? počkáme a uvidíme!

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy West Ham United,Fotbalový Dres, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 71 تاريخ : يکشنبه 4 تير 1402 ساعت: 1:50